آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

340
آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/4M1yK

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

جوانه‌ها، دانه‌های گیاهان خوراکی هستند که بدون.خاک جوانه می‌زنند و برای خوردن آماده می‌شوند . از شما دعوت میکنیم با موضوع آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها با. مجله اینترنتی بیر کلیک همراه باشید . آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها
آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

استفاده از جوانه ها در سبد غذایی

به گفته کارشناسان تغذیه ، جوانه‌ها، غنی‌ترین منبع.آمینواسیدها (برای پروتئین)، ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب شده همچنین به دلیل فیبر ، کافی آنها را به عنوان میان‌وعده پیشنهاد می‌کنند . این.دانه ها می‌توانند به خانواده‌ی غلات مثل برنج و جو تعلق داشته باشند.یا به خانواده‌ی حبوبات مثل عدس و یا آفتابگردان . در هر حال تمام جوانه‌ها سرشار از ویتامین هستند .جوانه ها را می توانید پس از آبکشی با آب سرد.داخل ماست یا انواع سالاد کاهو، کلم یا سالاد شیرازی بریزید یا از آنها به.همراه ساندویچ و برگرها استفاده کنید. بهتر است برای نفع بیشتر از خواص تغذیه ای جوانه ها، آنها را خام مصرف کنید. همچنین در صورت لزوم آنها را به.مدت کوتاه با حرارت ملایم در روغن کنجد یا زیتون تفت دهید.

روشهای مصرف :

جوانه ها را به هر طریقی که دوست دارید میتوانید به همراه غذا میل نمائید . از جمله روشهای مصرف آن : آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

بصورت پخته

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها
آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

انواع مختلف جوانه‌ها را می‌توان با هم ترکیب.کرده، با یک تا دو عدد تخم مرغ و مقداری آرد، یک کوکوی جوانۀ بسیار زیبا،.خوشمزه و بسیار مقوی تهیه نمود .

همچنین بخوانید :   خوراکی های پاک کننده دستگاه گوارش را بشناسیم

سالاد

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها
آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

مقداری خیار را بصورت برش‌های نازک تهیه کرده.و با مخلوطی از فلفل دلمه‌ای قرمز، کاهو، گوجه فرنگی ریز شده و مخلوطی از انواع جوانه‌ها به همراه چند.تکه آووکادو؛ یک سالاد تک تفره بسیار زیبا و مقوی تهیه کنید .

همراه ماکارونی

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها
آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

ماکارونی را به همراه برش‌های.باریک فلفل دلمه‌ای سبز، قرمز و زرد مخلوط کرده، با جوانۀ سویا و مقداری روغن زیتون و کمی سس کچاپ میل کنید .  ملوانان اروپایی از قرن هیجدهم.میلادی این جوانه ها را مصرف می کردند تا از گزند بیماری اسکوربوت که یک بیماری.مربوط به کمبود ویتامین C است در امان باشند. شما می‌توانید جوانه‌ها را به سالادهایتان اضافه کنید. یا می‌توانید آن‌ها را با املت سرو.کنید و یا این که در تهیه‌ی سوپ‌ها یا پوره‌ی سبزیجاتتان به کار ببرید. اصلاً می‌توانیدرآن‌ها را خیلی ساده داخل یک پیاله بریزید و با قاشق میل کنید.

انواع جوانه های خوراکی

 

جوانه گندم

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها
آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

این جوانه سرشار از ویتامین های گروه.B و E است و نسبت به دانه آن ۳ تا ۱۲ برابر، ویتامین B و ۳ برابر ویتامین E دارد و در هر ۱۰۰ گرم آن ۲۰۰ کالری انرژی.نهفته است. ویتامین B موجود در جوانه گندم با تنظیم سیستم عصبی، کم خوابی، استرس، خستگی.و بی حالی را رفع و باعث آرامش خاطر می شود . این جوانه به واسطه سلنیوم، منیزیم و ویتامین E رادیکال های.آزاد مضر بدن را حذف و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش فعالیت های مغزی می شود . همچنین فعالیت.غدد جنسی را زیاد.و اکسیژن بدن را تامین می کند و برای رفع التهابات بدن مفید است.

همچنین بخوانید :   مقابله با استرس و افسردگی با مصرف این مواد غذایی

جوانه ماش

این جوانه سرشار از ویتامین C بوده.و به جذب آهن مواد غذایی کمک می کند. خاصیت بارز این جوانه برطرف کردن خستگی است. جوانه ماش باعث ازدیاد شیر مادران شده، ادرارآور است، سموم بدن را دفع می کند و صفرابر است. این جوانه خاصیت چاق کنندگی ندارد.

جوانه شبدر

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها
آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

این جوانه ویتامین های C،A و.آهن و کلسیم فراوانی داشته و کم کالری است و.باعث تنظیم هورمون های بدن می شود، برای آرامش اعصاب مفید است، گرگرفتگی و بدخلقی ناشی.از علائم یائسگی را بهبود بخشیده و تصفیه کننده خون و تقویت کننده.کبد است و از پرفشاری خون می کاهد .

جوانه عدس

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها
آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

این جوانه حاوی ویتامین های A، B، C، اسید.فولیک و املاح آهن، فسفر و کلسیم است. جوانه عدس مقوی قلب، تصفیه کننده خون،.شستشودهنده کلیه ها و افزاینده انرژی است. همچنین فیبر آن نقش موثری در کاهش کلسترول و پرفشاری خون و تنظیم.ترشح انسولین داشته و به دلیل پروتئین زیاد خاصیت سیر کنندگی بالایی دارد . آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

جوانه نخود

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها
آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها

این جوانه پروتئین زیادی داشته و در مقایسه با دانه آن نرم تر و قابل هضم تر است. بسیار انرژی زا بوده و سرشار از فسفر، کلسیم، آهن و ویتامین های گروه B و E است و میزان.مواد معدنی آن ۵ برابر دانه نخود است.

جوانه آفتابگردان

دانه‌های آفتابگردان جزء ساده‌ترین.و سریع‌ترین دانه‌هایی است که به‌راحتی جوانه می‌زند اما به محض.اینکه دانه‌ها جوانه زد باید آنها را مصرف کرد یا پس از حدودا سه روز آن را.همراه جوانه و برگ‌های روییده از آن به اندازه دو یا سه سانتی‌متر مورد استفاده قرار داد. جوانه دانه آفتابگردان سرشار از ویتامین‌های B ، پروتئین گیاهی،.اسیدهای‌آمینه چرب ضروری و مفید است . روغن یا جوانه آفتابگردان در.سلامت سیستم عصبی، قلبی – عروقی و دستگاه گوارش نقش بسزایی دارد. دانه‌های جوانه‌زده را در ظرف مشبک یا کیسه پارچه‌ای قرار داده روزانه آنها.را نمدار یا آبکشی می‌کنند تا جوانه‌ها تازه و مرطوب باقی بمانند.

همچنین بخوانید :   از جوانه گندم برای چاقی صورت خود کمک بگیرید و به چهره ایده آل خود دست یابید

جوانه آفتابگردان از آن دست.جوانه‌ها نیست که عموم با آن آشنایی داشته باشند. اکثرا به عنوان تخمه.از آن استفاده می‌کنند و برای لذت بردن از فواید این جوانه خودتان در خانه.و شرایط پاکیزه و ساده این جوانه را سبز کنید.

آشنایی با جوانه های خوراکی و فواید مصرف آنها نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + ده =

اینم جالبه

۷ ماده غذایی که منبع اصلی منیزیم می باشند

۷ ماده غذایی که منبع اصلی منیزیم می باشند منبع اصلی منیزیم  : منیزیم یک ماده‌ی معدنی مهمِ …