طرز تهیه دونر گوشت خانگی یا کباب ترکی

537
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

طرز تهیه دونر گوشت خانگی یا کباب ترکی

طرز تهیه دونر گوشت خانگی یا کباب ترکی

این غذا که امروز به عنوان یک مارک جهانی شناخته شده است،در آذربایجان طرفداران بسیاری دارد.
در بسیاری از کشور ها با نام فست فود ترک شناخته شده است،در ایران به اسم کباب ترکی رواج دارد.همچنین این غذای لذیذ جز محبوب ترین غذاهای فوری در کشور آلمان محسوب می شود.

طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

کباب ترکی در سال ۱۹۷۰ توسط مهاجران ترک به آلمان معرفی شد و اکنون بیش از ۱۵۰۰۰ مرکز به سرو این غذا مشغول هستند. در این قسمت از مجله اینترنتی بیرکلیک ما را همراهی کنید تا طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی ) را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم :

طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

مواد لازممقدار
گوشت سردست گوساله۵۰۰گرم
گوشت چرخ كرده۱۵۰ گرم
پياز كوچكیک عدد
نمك، فلفل و روغنبه میزان لازم

طرز تهیه کباب ترکی :

طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

۱ – گوشت را در جهت الیاف گوشت، برش می دهیم. برش ها باید خیلی نازک باشند و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شوند.

۲ –  آب ۲ عدد از پیازها را گرفته، به مدت ۲ ساعت، برش گوشت ها را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم.

۳ – پیاز سوم را پوست کنده، بصورت خلالی نازک برش می زنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود.

۴ – گوشت را در ماهیتابه ریخته و مقدار بسیار کمی روغن به آن اضافه می کنیم و روی حرارت بالای گاز قرار می دهیم و گوشت را به مدت ۳ دقیقه با حرارت بالا تفت می دهیم.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه سالاد پیاز و گشنیز مخصوص افراد رژیمی
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

۵ – خیارشور، گوجه و کاهو را خرد می کنیم. و نان باگت ها را از وسط برش می زنیم.

۶ – گوشت آماده شده و پیاز تفت داده شده را به همراه سایر مخلفات، داخل نان باگت ریخته و سرو می کنیم.

۷ – کباب ترکی را با جعفری تازه و سیب زمینی سرخ شده نیز می توانیم سرو کنیم.

نکته :

– اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد، در هنگام پختن سفت خواهد شد.

– نمک گوشت قرمز را باید در اواخر طبخ اضافه کنیم، زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود.

طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

– پیازها را به اندازه ای تفت می دهیم که نرم شود و نیازی به سرخ شدن آن ها نیست.

– هنگام تفت گوشت ها، حرارت گاز باید بالا باشد. در غیر اینصورت گوشت آب انداخته و جمع می شود.

– برای تهیه کباب ترکی با گوشت مرغ، نمک را از ابتدا به گوشت اضافه می کنیم.

طرز تهیه دونر گوشت خانگی یا کباب ترکی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ 2

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

بررسی

بهترین کشورها برای مهاجرت و پیشرفت کاری در سال ۲۰۱۸

بهترین کشورها برای مهاجرت و پیشرفت کاری در سال ۲۰۱۸ بهترین کشورها برای مهاجرت و پیشرفت کار…