مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه دونر گوشت خانگی یا کباب ترکی

طرز تهیه دونر گوشت خانگی یا کباب ترکی

0
2
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/eZ5hf

طرز تهیه دونر گوشت خانگی یا کباب ترکی

طرز تهیه دونر گوشت خانگی یا کباب ترکی

این غذا که امروز به عنوان یک مارک جهانی شناخته شده است،در آذربایجان طرفداران بسیاری دارد.
در بسیاری از کشور ها با نام فست فود ترک شناخته شده است،در ایران به اسم کباب ترکی رواج دارد.همچنین این غذای لذیذ جز محبوب ترین غذاهای فوری در کشور آلمان محسوب می شود.

طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

کباب ترکی در سال ۱۹۷۰ توسط مهاجران ترک به آلمان معرفی شد و اکنون بیش از ۱۵۰۰۰ مرکز به سرو این غذا مشغول هستند. در این قسمت از مجله اینترنتی بیرکلیک ما را همراهی کنید تا طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی ) را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم :

طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

مواد لازم مقدار
گوشت سردست گوساله ۵۰۰گرم
گوشت چرخ كرده ۱۵۰ گرم
پياز كوچك یک عدد
نمك، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه کباب ترکی :

طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

۱ – گوشت را در جهت الیاف گوشت، برش می دهیم. برش ها باید خیلی نازک باشند و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شوند.

۲ –  آب ۲ عدد از پیازها را گرفته، به مدت ۲ ساعت، برش گوشت ها را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم.

۳ – پیاز سوم را پوست کنده، بصورت خلالی نازک برش می زنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو

۴ – گوشت را در ماهیتابه ریخته و مقدار بسیار کمی روغن به آن اضافه می کنیم و روی حرارت بالای گاز قرار می دهیم و گوشت را به مدت ۳ دقیقه با حرارت بالا تفت می دهیم.

طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

۵ – خیارشور، گوجه و کاهو را خرد می کنیم. و نان باگت ها را از وسط برش می زنیم.

۶ – گوشت آماده شده و پیاز تفت داده شده را به همراه سایر مخلفات، داخل نان باگت ریخته و سرو می کنیم.

۷ – کباب ترکی را با جعفری تازه و سیب زمینی سرخ شده نیز می توانیم سرو کنیم.

نکته :

– اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد، در هنگام پختن سفت خواهد شد.

– نمک گوشت قرمز را باید در اواخر طبخ اضافه کنیم، زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود.

طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )
طرز تهیه دونر گوشت خانگی (کباب ترکی )

– پیازها را به اندازه ای تفت می دهیم که نرم شود و نیازی به سرخ شدن آن ها نیست.

– هنگام تفت گوشت ها، حرارت گاز باید بالا باشد. در غیر اینصورت گوشت آب انداخته و جمع می شود.

– برای تهیه کباب ترکی با گوشت مرغ، نمک را از ابتدا به گوشت اضافه می کنیم.

طرز تهیه دونر گوشت خانگی یا کباب ترکی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 1 =

اینم جالبه

خرد کردن پیاز بدون یک قطره اشک ریختن

خرد کردن پیاز بدون یک قطره اشک ریختن پیاز سرشار از آمینو اسیدی به نام سولفکسید است و هنگام…