مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو

0
2
129
طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/h3vLF

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو

خورشت آلو به روش های مختلفی درست می شود. خورشت آلو مرغ جزو خوشمزه‌ ترین و پرطرفدارترین انواع خورشت آلو به شمار می رود. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه باشید تا با طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو آشنا شوید.

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو
طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو

مواد لازم :

 

مواد لازم مقدار
روغن ۲ قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله و یا مرغ ۴۵۰ گرم
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
سیر ۴ حبه
فلفل قرمز تازه ۴ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
آویشن تازه ۱ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ عدد
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
رب گوجه ۱/۲ فنجان
سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
آلوبخارا تازه ۱ فنجان
گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو
طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو

طرز تهیه :

۱. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی یا مرغ را به روغن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن ها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر  و فلفل قرمز را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر گوشتها  یا مرغ را تفت دهید.

۲. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و ۲ فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد.

همچنین بخوانید :   خوراکی های ضدسرطان را بشناسید و استفاده کنید

۳.  چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

۴. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو
طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو

فواید مصرف آلو :

♦ آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدان‌ها است. این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن می‌باشد که با اثر آنتی اکسیدانی خود رادیکال‌های آزاد اکسیژن را خنثی می‌کند. رادیکال‌‌های آزاد اکسیژن اثرات مخربی را نظیر رسوب چربی در رگها و گرفتگی عروق و بروز بیماریهای قلبی عروقی ، تخریب DNA و افزایش شدید احتمال تولید سلول‌های سرطانی در بدن و افزایش احتمال بروز استئوآرتریت ( منشا پیدایش بیماری‌هایی نظیر آرتریت روماتوئید) در بدن اعمال می‌کنند. لذا با توجه به تآثیر آلو در پیشگیری از این بیماری‌ها، مصرف این میوه می‌تواند در سلامت انسان بسیار موثر باشد.

آلو به دلیل داشتن فیبر غذایی، برای کنترل قند خون، جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است.

سوربیتول موجود در آلو ، خاصیت ملین دارد.

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو
طرز تهیه خورش مرغ و آلو و فواید مصرف آلو

آلو یکی از منابع غنی پتاسیم و مصرف متعادل آن در کنترل فشارخون موثر است.

فیبر موجود در آلو سبب افزایش رشد و تکثیر باکتری‌های مفید و مانع از رشد باکتری‌های مضر در داخل روده می‌شود. در عین حال بر اثر تخمیر فیبر در داخل روده، اسید بوتیریک تولید می‌شود که منشا انرژی برای سلول‌های روده است و به‌این ترتیب به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.

همچنین بخوانید :   با خواص ازگیل این میوه عجیب و پرخاصیت آشنا شوید

آلوی خشک منبع خوبی از آهن ( آهن گیاهی ) است و برای جلوگیری از کم خونی بسیار مفید است.

پوره آلو خشک به حجم و مقدار دستور غذایی می‌افزاید و در عین حال حاوی چربی هم نیست، بنابراین استفاده از آلوخشک برای افرادی که باید رژیم کم‌چربی داشته باشند و تمایل به‌خوردن شیرینی دارند، مناسب است.

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =

اینم جالبه

طرز تهیه کیک انبه دسری خوشمزه برای عصرانه‌تان

طرز تهیه کیک انبه دسری خوشمزه برای عصرانه‌تان دراین بخش از مجله اینترنتی بیر کلیک قصد داری…