مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان

طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان

0
3
56
طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/FJO45

طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان

طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان : گراتن معمولا به غذایی گفته میشود که در فر و در ظرف نسوز تهیه میشود ، گراتن معمولا شبیه سوفله میباشد با این تفاوت که گراتن پرمایه تر است و از پنیر رنده شده  فروانی در آن استفاده میشود . در این پست از سایت بیر کلیک به شما طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان که یک غذای فرانسوی بسیار لذیذ را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان
طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان

مواد لازم

مواد لازم مقدار
فیله مرغ ۱ کیلو
بادمجان قلمی ۱۰ عدد
سس سفید ۳ لیوان
پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد
پنیر پیتزا یا موزارلا ۱ بسته
روغن ۳ قاشق
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱/۳ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان
طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان

طرز تهیه 

فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

برای تهیه گراتن بهتر است چند ساعت قبل از طبخ، فیله های مرغ  را مکعبی ببرید و به همراه پیاز خرد شده، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل در کاسه ای بریزید تا مزه دار شود. سپس فیله ها را بیرون بیاورید و آنها را با کمی روغن روی حرارت نسبتا بالا تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

بادمجانها را خوب بشوئید.(اگر تازه هستند می توانید آنها را با پوست استفاده کنید.) بادمجانها را حلقه ای کنید و در یک تابه متوسط با روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه خورش قورمه سبزی تبریزی بهمراه فوت و فن های پخت آن

حالا در یک ظرف پیرکس, فیله های تفت داده را بریزید, روی آن کمی سس سفید و پنیر پیتزا بریزید , یک لایه بادمجان بچینید و دوباره سس سفید بریزید و با پنیر پیتزا، روی گراتن را بپوشانید. ظرف را  به مدت تقریبا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی پنیر طلایی شود.

نکات :

– حتما برای درست کردن سس سفید حرارت را کم کنید وگرنه سس خیلی زود ته میگیرد و گلوله میشود!

– میتوانید لایه ها را تکرار کنید. مثلا ۲ یا ۳ لایه ای درست کنید.

– میتوانید به جای فیله مرغ, از سینه مرغ هم استفاده کنید.

– میتوانید در همین مواد و لایه بالایی, کمی قاچ تفت داده هم اضافه کنید که مزه خوبی به گراتن میدهد.

– میتوانید گراتنها را در قالب مافین درست کنید و به صورت تکنفره سرو کنید.

– همیشه در غذاهای پنیری از آویشن استفاده کنید, چون ترکیب آویشن با پنیر عالیه !

خواص بادمجان :

  • بادمجان را حتما باید بحالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائیکه آسم و برونشیت دارند باعث تحریک بیماریها می شود.
  • بادمجان اثر نرم کننده و مدر درد .
  • بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .
  • بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .
  • دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند .
  • ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزیها استفاده کرد.
  • بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .
  • خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می درد .
  • بادمجان برطرف کننده یبوست است .
  • برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .
  • جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.
  • بادمجان مقوی معده است .
  • آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.
  • اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد .
  • از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید
  • با تحقیقاتی که جدیدا روی موشهای آزمایشگاهی انجام شده نتیجه گرفته اند که بادمجان دارای یک ماده ضد تشنج است که در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی درد . بنابراین اشخاصی که تشنج دارند و یا مبتلا به این بیماری می باشند بهتر است که از بادمجان استفاده کنند.
همچنین بخوانید :   طرز تهیه لازانیای خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سبزیجات
به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

اینم جالبه

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ فیله های مرغی که به صورت ریز خرد شده و کبابی می شون…