مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی

طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی

0
3
142
طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/XbxzQ

طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی

طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی

گراتن یا گراتین ( Gratin) یک نوع غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده برشته و نعنا و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و خامه و کره نیز استفاده میشود. گراتن سیب زمینی غذایی فوق العاده خوشمزه ولی پرکالری است (که مصرف آن برای افرادی که اضافه وزن دارند توصیه نمی شود ) . در این پست از مجله اینترنتی بیر کلیک به شما طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی
طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی

مواد لازم :

 

مواد لازم مقدار
کره ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ورقه شده ۶۷۵ گرم
سبزی معطر خرد شده نصف قاشق مرباخوری
سیر له شده ۲ حبه
پیاز قرمز حلقه شده ۱ عدد
پنیر گرویر رنده شده ۹۰ گرم
خامه پرچرب ۳۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی :

فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سیب زمینی را پوست کنید و برش های حلقه ای بزنید.

شیر و خامه و کره را با هم مخلوط کنید.

سیر خرد شده را به ظرف پیرکس بمالید.

نیمی از حلقه های سیب زمینی را در ظرف بچینید.

با نیمی از پنیر، کاملاً روی سیب زمینی را بپوشانید. سپس نیمی از مخلوط شیر و خامه را روی آن بریزید، بعد از آن نمک و سبزی روی آن بپاشید.

سپس دوباره لایه ای از باقی مانده حلقه های سیب زمینی، پنیر، مخلوط شیر و کره وخامه، نمک و سبزی را بریزید.

همچنین بخوانید :   طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان

ظرف را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۳۰دقیقه در فر بپزید.

فویل را بردارید و پخت را به مدت ۱۰دقیقه ادامه دهید و داغ داغ سرو کنید.

توجه :

بهتر است در همان ظرفی که گراتین پخته شده است سرویس نمایید. می توانید با نعنا خشک و یا نعنا تازه روی گراتین را تزئین نمایید.

طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی
طرز تهیه و پخت گراتن سیب زمینی

خواص داروئی سیب زمینی :

برگ و میوه سیب زمینی بعلت داتشم سولانین مخدر و آرام بخش است ولی بعلت سمی نبودن نباید مورد مصرف داخلی قرار گیرد و باید فقط بعنوان ضماد و استعمال خارجی استفاده شود .

بعلت داشتن ویتامین C زیاد برای مقابله با بیماری اسکوربیت بکار می رود .

برای تسکین سوختگی ها ، سیب زمینی خام را رنده کرده و به عنوان ضماد روی قسمت سوختگی بگذارید و هر چند دقیقه آنرا عوض کنید و ضماد تازه روی آن قرار دهید .

سیب زمینی دارای آنزیم مهار کننده می باشد بنابراین ضد سرطان وضد ویروس است مخصوصا سیب زمینی در این مورد از شیر یا سویا قوی تر است .

پوست سیب زمینی ماننده پوست میوه ها وسبزیجات دارای ماده آنتی اکسیدان است بنابراین از پیر شدن سلولها و نیز از بوجود آمدن سلولهای سرطانی جلوگیری می کند .

سیب زمینی بهترین دارو برای آنهایی است که بدنشان اسیدی است و اینگونه اشخاص بایدسیب زمینی را با پوست و با بخار پخته و بخورند زیرا سیب زمینی آب پز وسرخ شده برعکس سیب زمینی با بخار پخته شده تولید اسید در بدن می کند

سیب زمینی داروی خوبی برای از بین بردن تورم است . برای این منظور سیب زمینی را طبقه طبقه کرده و در سوپ بیاندازید و بگذارید تقریبا نیم پز شده و سپس آنرابخورید .

همچنین بخوانید :   طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی

سیب زمینی بعلت دارا بودن پتاسیم زیاد تمیز کننده کبد نیز می باشد .

سیب زمینی بدن را جوان می کند .

سیب زمینی داروی بیماریهای قلب نیز می باشد .

سیب زمینی قرمز درمان کننده بواسیر خونی و دردناک می باشد . برای این منظور سیب زمینی رابه طور باریک بریده و بصورت شیاف در آورید و روی آن کمی روغن ویتامین E و یا وازلین مالیده و پس از قضای حاجت بداخل معقد بگذارید . این عمل را اگر چند روز ادامه دهید بواسیر برطرف می شود .

برای درمان اسهال سوپ سیب زمینی را با شیر بپزید و آنرا میل کنید . اسهال سریع متوقف می شود .

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =

اینم جالبه

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ فیله های مرغی که به صورت ریز خرد شده و کبابی می شون…