مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی

طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی

0
1
46
طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/zeXtz

طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی

طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی : قلیه ماهی معروف ترین و خوشمزه ترین غذای جنوبی است که در اهواز ، خوزستان و سایر مناطق جنوبی کشور بسیار محبوب است. کسانی که دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده کنند ولی به شرط آنکه مواد با مقدار کمی روغن و برای مدت کوتاهی تفت داده شوند. در این پست از مجله اینترنتی بیر کلیک به شما طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی
طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی

 

مواد لازم جهت تهیه خورش قلیه ماهی :

مواد لازم مقدار
شوریده ، سنگسر، هامور ۱ کیلو
ماهی پوست گرفته و پاک شده ۱ کیلو
گشنیز و شنبلیله ۳۵۰ گرم
سیر ۱ بوته
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
تمرهندی یک بسته
پودر فلفل قرمز یا پودر فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی :

ماهی را به اندازه ی تکه های مربع شکل خُرد کرده و می شوییم . ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می کنیم بایستی بدون استخوان باشد.

به همین دلیل ماهی های شوریده ، سنگسر، هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند.

سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام یه میزان ۱۵۰ گرم می باشد. پیاز خرد شده را با ۴ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت می دهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.به جای تمر هندی بعضی مناطق از لیمو و یا آب لیمو نیز استفاده می کنند ولی با تمر هندی رنگ غذا بهتر می شود.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه خورش قورمه سبزی تبریزی بهمراه فوت و فن های پخت آن

نکات تغذیه ای :

این خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. در روش اصلی پخت این غذا ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.

همچنین در تهیه این خورش به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده شده است که نه تنها ضرری ندارد ، بلکه دارای فواید بسیاری است. کسانی که دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده کنند ولی به شرط آنکه مواد با مقدار کمی روغن و برای مدت کوتاهی تفت داده شوند.

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 9 =

اینم جالبه

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ فیله های مرغی که به صورت ریز خرد شده و کبابی می شون…