طرز تهیه لواشک خوشمزه خانگی

86
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/nJCVr

طرز تهیه لواشک خوشمزه خانگی

طرز تهیه لواشک خوشمزه خانگی

یکی از پر طرفدار ترین تنقلات لواشک است که با طعم های متنوع باب سلیقه ی همه است. در این قسمت از مجله اینترنتی بیرکلیک روش تهیه لواشک را به شما آموزش می دهیم. خاصیت این لواشک در صد در صد بهداشتی بودن آن و بسیار خوشمزه بودن آن است.

طرز تهیه لواشک خوشمزه خانگی
طرز تهیه لواشک خوشمزه خانگی

مواد لازم برای تهیه لواشک :

 

میوه های هسته گیری و پوست گیری شده به میزان مورد نظر (سیب برای لواشک شیرین، آلوچه و زرد آلو برای لواشک ملس ، و آلبالو و انار برای لواشک ترش )
نمک
رب انار (دلخواه)
روغن مایع
پنجره ای رو به آفتاب

طرز تهیه لواشک خوشمزه خانگی
طرز تهیه لواشک خوشمزه خانگی

آموزش تهیه :

 

ابتدا پس از شستن کامل میوه ها، آنها را پوست گیری کرده و هسته هایشان را جدا می کنیم و سپس میوه ها را در قابلمه میریزیم و تا روی میوه ها آب میریزیم و تا دو ساعت میپزیم.

می توانید میوه هایی که دانه ریز دارند همانند آلبالو بدون اینکه هسته ها را جدا کنیم بپزیم چون بعدا در طی پخت لواشک هسته هایشان جدا می شوند.

کم کم میوه ها را هم زده و له می کنیم در این مرحله کمی نمک و در صورت تمایل کمی رب انار میریزیم و باز هم به خوبی میوه ها را بهم میزنیم.

پس از اینکه میوه ها خوب پخته و یکدست شدند و آب میوه ها هم غلیظ شد، شعله را خاموش میکنیم و میگذاریم کمی از حرارت بیافتد. به کمک یک سبد  و یک قابلمه ی بزرگ میوه ها را جداسازی و یکدست می کنیم. میوه های پخته شده را داخل سبد میریزیم و به کمک کفگیر شروع به له کردن مواد سبد می کنیم.

همچنین بخوانید :   غذاهایی که قبل از رابطه جنسی نباید مصرف شود

این کار را تا جایی انجام می دهیم تا تفاله ی خیلی کمی باقی بماند. مایع بدست آمده  پس از بهم زدن، باید به اندازه ماست زده شده غلیظ باشد. داخل سینی و یا سفره را با روغن مایع به خوبی چرب می کنیم، البته نباید این روغن زیاد باشد، فقط به اندازه ای که خاصیت جداسازی داشته باشد.

مایع لواشک را بهم می زنیم تا یکدست شود و داخل سینی می ریزیم تا ضخامت آن کمتر از هفت میلیمتر باشد. نسبت به غلظت ضخامت لواشک را در نظر میگیریم. اگر لواشک بیش از حد ضخیم باشد یا یکدست نشده باشد، کپک می زند. حال سینی ها را در جایی که آفتاب بخورد و رطوبت نباشد قرار دهید.

نزدیک به دو تا سه روز زمان می برد تا لواشک ها حاضر شود، پس ترجیحا آن ها را دور از دست کودکان قرار دهید تا از ناخنک زدن در امان بمانند و بعد با نوش جان لواشک خوشمزه تان را میل کنید.

طرز تهیه لواشک خوشمزه خانگی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 2 =

اینم جالبه

میوه های عضله ساز در بدن

میوه های عضله ساز در بدن افرادی که تصمیم به عضله سازی گرفته اند یکی از مهمترین فاکتورهایی …