مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

0
1
77
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/WjakK

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

کرفس یک سبزی مقوی و خوشبوست که خورش آن بسیار خوشمزه و مفید نیز می باشد . معمولا خورش کرفس را به صورت های مختلف می پزند ما در مجله اینترنتی بیرکلیک نحوه پخت کرفس با آبغوره را به شما آموزش میدهیم. البته نحوه های دیگر پخت نیز یا با رب ویا آلو و لوبیا می باشد که همه آن ها نیز خوشمزه می شوند.

طرز تهیه خورش کرفس

 

مواد لازم جهت تهیه خورش کرفس :

 

مواد لازم مقدار
گوشت خورشتی ۶۰۰ گرم
ساقه کرفس ۳ عدد
برگ کرفس ۱۰۰ گرم
جعفری ۸۰ گرم
نعناع ۲۰ گرم
پیاز ۳ عدد
سیر ۳ حبه
آبغوره به میزان لازم
آب جوش ۳-۴ لیوان
روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش کرفس :

طرز تهیه خورش کرفس

کرفس موجود را کاملا بشورید و ساقه های آن را به صورت یکدست خرد کنید (یا به صورت ریز و یا بر اساس سلیقه به صورت مورب و درشت) و برگ های کرفس را نیز بشورید و جدا بگذارید. طرز تهیه خورش کرفس

ساقه های بریده شده را در روغن داغ ریخته و بگذارید با روغن تا ده دقیقه بپزد. طرز تهیه خورش کرفس

معمولا در خورشت کرفس قانون نصف را رعایت می کنیم و برگ های کرفسمان را برای اینکه خورشتمان لعاب دار شود با سبزی های دیگر ریز خرد می کنیم و سرخ می کنیم و (اندازه نصف برگ کرفس جعفری ریخته و اندازه نصف جعفری نعنا می ریزیم)

نعنا را فقط برای طعم دار شدن میزنیم چون نعنا بعد از پخت تلخ می شود نعنا را بیشتر از این میزان نریزید.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی

گوشت را با ۲ حبه سیر و کمی پیاز داغ و زردچوبه  کمی روغن می گذاریم در قابلمه و در آن را می بندیم . هم تفت می خورد، هم آب پس می دهد و در آب خودش نیم پز می شود. در صورت امکان یک تکه گوشت چربی دار نیز اضافه کنید تا خوش طعم تر شود. طرز تهیه خورش کرفس

گوشت که نیم پز شد، حبه سیر ها را در می آوریم ، آب جوش به اندازه ۴-۳ لیوان + پیاز داغ و زردچوبه که با پیاز داغ تفت خورده اضافه میکنیم .

بر حسب سلیقه می توانید در این مرحله یک قاشق رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید و بعد آن نمک بزنید.

حدود یک ساعتی که گذشت. سبزی و ساقه های سرخ شده را همراه نمک و آبغوره  یا هر چاشنی ترش دیگری،(من آبغوره را ترجیح می دهم)اضافه می کنیم.

و در آخر اگر نیاز بود کمی آب اضافه کنید و در آن را بگذارید تا در حرارت کم به آرامی بپزد.

طرز تهیه خورش کرفس

نکاتی مفید از خواص کرفس که بهتر است بدانید …

خواص کرفس بسیار است چنانچه کرفس را سلطان سبزی ها می نامند. در میان هزاران خواص کرفس می توان درمان انواع بیماری های داخلی و پوستی را به دست آورد . فواید برگ و آب کرفس برای تناسب اندام و زیبایی در سرتاسر جهان شناخته و مورد استفاده قرار می گیرد. در اینجا لیستی از خواص و فواید کرفس و آب کرفس برای درمان انواع بیماری ها و سلامت بدن را به شما معرفی می کنیم. طرز تهیه خورش کرفس

تمام خواص کرفس :

خوردن کرفس شما را از دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتی های اعصاب، عفونت مجاری ادراری، آرتروز، روماتیسم نجات می دهد.

همچنین بخوانید :   تاثیر نوشابه های رژیمی در رژیم لاغری افراد چاق

پیشینیان کشورمان در گذشته به کرفس، اسامی دیگری نسبت می دادند و این گیاه به کرسب یا کرفش معروف بود اما با گذشت زمان این اسامی تغییر یافته و این روزها همگی آن را با نام کرفس می شناسیم. کرفس انواع متفاوتی مثل ریشه ای، برگی، دمبرگی، آبی و کرفس مشک دارد.

کرفس گیاهی از خانواده ی چتریان است و در سراسر جهان می روید. کرفس سرشار از ویتامین B6، منیزیم، کلسیم و فسفر است. ویتامین های A و K، پتاسیم، منگنز و فیبر غذایی از دیگر مواد مفید موجود در کرفس هستند.

کرفس چربی اشباع شده وکلسترول بسیار پایینی دارد. این گیاه را می توان تا هفت هفته در دمای ۰ تا ۲ درجه ی سانتی گراد نگه داشت؛ گیاه در این شرایط خواص غذایی خود را حفظ می کند.

برگ کرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A  (بتاکاروتن) است در حالی که ساقه کرفس منبع ویتامین هایB6,B2,B1 ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیوم، آهن، فسفر، سدیم و چند نوع از اسیدهای امینه ضروریست. هورمونهای گیاهی موجود در گیاه کرفس به همراه روغن های ضروری آن نه تنها طعم معطری به کرفس می دهند، بلکه در کنار بقیه املاح و ویتامین ها کرفس را به معجونی تبدیل می نمایند که در حقیقت می تواند داروی هردردی باشد.

کرفس حداقل هشت ترکیب ضد سرطانی را در خودش جای داده است و از رشد تومورهای سرطانی پیشگیری می کند و می تواند تخریب ناشی از رادیکال های آزاد را به حداقل برساند.

گیاه کرفس منبعی فوق العاده از ویتامین ث است. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. مصرف سبزیجات و میوه های غنی از ویتامین ث می تواند علایم سرماخوردگی را کاهش دهد یا از شدت این بیماری بکاهد. بیش از ۲۰ نتیجه تحقیقاتی معتبر نشان می دهد که ویتامین ث بهترین ویتامین برای جنگ با سرماخوردگی است و همینطور با تخریب ناشی از رادیکال های آزاد مقابله می کند.

همچنین بخوانید :   زیبایی بدون آرایش با 10 توصیه زیباترین بازیگران هالیوود

کرفس به طور طبیعی ملین خوبی است و برای درمان یبوست داروی گیاهی موثری به شمار می رود. بنابراین به افراد مبتلا به یبوست توصیه می شود در این فصل بیش از هر چیز کرفس بخورند.

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + هجده =

اینم جالبه

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات کیک گاتوشا از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد…