روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

85
روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/uhQJm

روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

دلمه بادمجان غذای محبوب و اصیل و سنتی ایرانیان می باشد که امروز آن را به روشی مدرن تر همراه با سس پنیر به شما در مجله اینترنتی بیرکلیک آموزش داده و امیدواریم از آن لذت ببرید

روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر
روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

مواد لازم

مواد لازممقدار
بادنجان دلمه‌ايسه عدد
فيله‌ مرغ۵۰ گرم
فيله گوجه‌ فرنگي۵۰ گرم (دو عدد)
فلفل ‌دلمه‌اي خرد شدهيك عدد
پياز خرد شدهيك عدد
سيرچهار حبه
آرد گندمسه قاشق غذاخوري
شيردو ليوان
پنير پيتزا۲۰۰ گرم
كره۱۰۰ گرم
جعفري خرد شدهسه قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبهبه میزان دلخواه

روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر :

درون يك تابه، پياز ، زردچوبه و سير مي‌ريزيم و مقداري تفت مي‌دهيم سپس فيله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌اي را مي‌افزاييم. مقداري نمك و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌ فرنگي را به آن اضافه كرده و در صورت نیاز برای اینکه رنگ غذا زیباتر شود نیم قاشق غذاخوری رب به آن اضافه می کنیم .

حرارت را خاموش مي‌كنيم با اين مواد داخل بادنجان‌ها را پر مي‌كنيم و آن‌گاه آرد و كره را روي حرارت قرار داده تا از حالت خامی خارج شود سپس كم‌‌كم شير را افزوده و مرتبا هم می زنیم  تا ‌گلوله نشود و سس را روي آن مي‌ريزيم بعد با پنير پيتزا روي آن را مي‌پوشانيم ، داخل يك پيركس را از اين بادنجان‌ها پر مي‌كنيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي ۲۱۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه درون فر قرار دهيد. يا مي‌توانيد روي حرارت گاز قرار دهيد.در موقع سرو مقداري جعفري روي دلمه‌ها مي‌ريزيم و به این روش تزیین می کنیم.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه لازانیا بادمجان غذایی خوشمزه برای سلامتی‌تان
روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر
روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

فواید تغذیه ای بادمجان :

  • بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود.
  • از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است .
  • مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .
  • از ویتامین های موجود در بادمجان می توان به ویتامین های گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد.
  •  علاوه بر ویتامین ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای فیتونوترینت هایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند. فیتونوترینت های موجود در بادمجان شامل اجزای فنولیکی مانند کافئیک و کلوروژنیک اسید(Chlorogenic Acid) و فلاوونوئیدها مانند ناسونین(Nasunin) می باشند. اجزای فنولیکی دارای خاصیت ضد سرطانی، ضدکلسترول بد خون و ضد ویروسی می باشد.
  • بادمجان اثر نرم کننده و مدر درد .
  • بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .
  • بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .
  • ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزیها استفاده کرد.
  • بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .
  • خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می درد .
  • بادمجان برطرف کننده یبوست است .
  • برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .
  • جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.
  • بادمجان مقوی معده است .
  • آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.
  • اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد .
  •  از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید .
  •  این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.
  •  تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای ماده ای ضد تشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد.
  • بادمجان کالری پایینی دارد (هر ۱۰۰ گرم آن دارای ۳۵ کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است.
  • به علاوه انیس گلایسمی پایین آن(کمتر از ۱۵)، موجب شده است که برای بیماران دیابتی نیز سودمند باشد.
  • بادمجان به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است.
همچنین بخوانید :   دوباره گرم کردن این 7 ماده غذایی مضر و سمی است

هشدارهای مهم در مصرف بادمجان :

  • بادمجان باید کاملاً رسیده مصرف شود، چرا که نارس آن دارای ماده ای سمی است و در کسانی که از آسم رنج می برند، تحریک کننده به شمار می آید.
  • دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند .

مضرات بادمجان :

  • مصرف بادمجان را به افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند، توصیه نمی کنیم.
  • همچنین به علت دارا بودن ماده ای سمی به نام سولانین برای افرادی که حساسیت دارند، مناسب نیست، این افراد به خصوص به نمونه های تخم دار بادمجان حساسیت داشته و بلافاصله بعد از خوردن آن، دچار چشم درد شده یا پوست بدن شان خارش پیدا می کند و در مواردی مبتلا به کهیر می شوند.

 

روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + چهارده =

اینم جالبه

طرز تهیه سوفله مرغ به همراه پنیر چدار و پارمسان

طرز تهیه سوفله مرغ به همراه پنیر چدار و پارمسان در این بخش از آشپزی مجله اینترنتی بیرکلیک …